Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poznávání Moravského Krasu

Poznávání Moravského Krasu a okolí
4. 7. 2012 – 8. 7. 2012

stare-logo.jpg

 

Poznávání Moravského Krasu a okolí

4. 7. 2012 – 8. 7. 2012
Společná 5-denní akce, kde slovenští i čeští účastníci se budou stravovat a budou ubytováni
v hotelu (pravděpodobně v Blansku). Zde chceme s našimi slovenskými přáteli uspořádat společné šachové tréninky (máme přislíbeného mezinárodního mistra IM Petra Piska), přátelský "mezistátní" zápas v šachu a turnaj v bowlingu. Do dalšího programu chceme také zařadit prohlídku CHKO Moravský Kras (Punkevní jeskyně, Macocha aj.) a výlety do okolí. V případě hezkého počasí společně navštívíme aquapark. Chceme si také pronajmout tamní sportovní areál, ve kterém budeme utužovat přátelství i sportovním kláním ve fotbale, volejbale a tenise. Účastníci turnajů dostanou diplomy. Tímto způsobem představíme naše okolí, životní styl, kulturu, sport a společnost. Slovenské přátele také plánují jednotliví čeští účastníci pozvat do svých domovů ke svým rodinám.
Přesný harmonogram programu celé akce sestavíme spolu se slovenským partnerem dopředu, záležet bude samozřejmě také na samotném počasí.
O našich aktivitách samozřejmě chceme informovat vhodnou formou veřejnost, aby se v případě zájmu o účast mohla také zúčastnit.
Očekávámáme počet účastníků v počtu 20 lidí z ČR a 20 lidí ze SR. Navíc ještě účast cca dalších 40 členů rodin šachistů z Lipovce a obyvatel Lipovce, kteří se zúčastní našich aktivit. Celkem se tedy očekává počet cca 140 účastníků těchto akcí.